Onderhoud, reparaties & APK

Garage BOVAK uit Zwolle verricht allerhande reparaties aan uw auto. Hier hebben wij onze eigen werkplaats voor. In onze garage zult u een professionele werkplaats vinden met vakkundig opgeleid personeel.

Wij beschikken over hoogwaardige test, meet- en afstel apparatuur. Wij vinden uw veiligheid een belangrijke zaak en controleren uw auto zeer zorgvuldig. Alvorens wij tot actie over gaan, bespreken wij eerst de kosten.

Onze diensten

Vertrouwd, Betaalbaar & Flexibel

APK herkeuring

De APK herkeuring is bij ons altijd GRATIS. Hier zitten verder geen voorwaarden aan verbonden. U hoeft de auto niet bij ons te laten repareren, en de auto hoeft niet bij ons gekocht te zijn. U kunt binnen 2 weken na keuring terug komen voor een gratis herkeuring.

Airco onderhoud

Geniet het hele jaar door van de aangename verkoeling die uw airconditioning brengt en voorkom onaangename geurtjes en irritaties. Laat daarom minimaal één keer per 2 jaar uw airco reinigen en onderhouden.

Verlichting en Xenon

Xenon verlichting draagt bij aan de veiligheid in het verkeer, voor u en de mede-weggebruikers. Daarom kunt u bij ons terecht voor inbouw en onderhoud aan uw verlichting.

Algemene Periodieke Keuringen (APK)

Iedere auto moet eraan geloven: de apk-keuring. Tijdens deze Europees wettelijk verplichte keuring, checkt onze keurmeester de auto op veiligheid, milieuvriendelijkheid en registratie.

Grote beurt

Bij een grote beurt nemen wij uw auto goed onderhanden. Wij controleren hierbij volgens de normen van de autofabrikanten alle onderdelen die nodig zijn. Waar nodig zullen wij dit in overleg vervangen of repareren.

Kleine beurt

Een kleine beurt is belangrijk voor elke auto. Olie en filters worden zonodig vervangen.

Reparatie

De reparatie van technische en optische schades kunnen wij volledig verzorgen. U kunt altijd langskomen voor een prijsopgave. Wij schatten dan zo goed mogelijk de schade in, en geven een eerlijk advies.

Banden, olie en uitlaten

Wij helpen u de juiste band te selecteren, en zorgen altijd dat u de juiste olie in uw auto heeft. Het vervangen van een gehele uitlaat is vaak niet nodig. Wij vervangen of repareren alleen het onderdeel dat daadwerkelijk kapot is. Daarom zijn wij de goedkoopste bij het vervangen van uw uitlaat.

Maak vandaag nog een

werkplaatsafspraak

Bij de aankoop van een auto gaat het niet alleen om de auto, minstens zo belangrijk is de service en garantie.
Details
Wilt u een occasion kopen van topkwaliteit? of uw huidige auto inruiilen? Dan zijn wij u bij Garage Bovak graag van dienst.
Details

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bereikbaar op:

Algemeen: 06-15160690

Werkplaats: 038-4608603